Utejympa på fotbollsplanen

När jag kom till skolan första dagen i femman körde en stor lastbil bort en bit av en barack. Det låg svinto (glasull) på skolgården. Det var inte sådär jättesnyggt. Men det kommer bli mycket snyggare än det var innan man började bygga om. Nälstaskolan kommer att bli ny och fräch! Tyvärr kommer vi som går i femman och sexan nu inte få uppleva nälstaskolan som färdigbyggd.  

Det finns ingen idrottssal eftersom den är riven. Därför har vi nu jympa på gräsplanen. Där har vi en liten röd barack som omklädningsrum. I varje omklädningsrum finns en diskho två duchar en liten toalett och tre bänkar. Jag tycker att det är lite ofrächt. Men jag vill också veta vad andra elever tycker. 

- Vad tycker du om att ha utegumpa på gräsplanen? 

Tjej i 5a: "Det är roligt ibland men det är ofta lite kallt nu på hösten." 

 - Vad tycker du om omklädningsrummet?

Tjej i 5A: "Det är inte världens bästa... Det är bara 2 duschar och väggarna är kladdiga. (Då undrar man ju vad det är för kladd på väggarna)."   XD

Tjej i 5c: "Det är kul med utejumpa men man kan ha mycket fler redskap därinne som man inte kan ha ute. T.ex: bommen och tjockmadrasserna." 

Kille i 5c: "Jag tänker inte så mycket på hur det är i omklädningsrummet".

Det är ju inte så kul nu med omklädningsrummen men man måste tänka på att det kommer bli mycket finare när det är färdigbyggt. :D 

Dela: